UPDATE: It's A WRAP! 
'need' is op dit moment in postproductie. Zou je graag betrokken willen worden bij ons process, de distributie, of heb je andere ideeën waarvan wij op de hoogte moeten zijn? Kom in contact via ons contactformulier.

Jonnah Bron: 
''Op 11 oktober zijn we begonnen met het opbouwen van de eerste filmlocatie in de Maassilo, Rotterdam. Wie had ooit gedacht dat mijn droom, die ik vasthield voor 1,5 jaar, realiteit zou worden. De setting die hiervoor alleen in mijn hoofd bestond werd fysiek en tastbaar.           De hele week voelde als een grote, warme bubbel die ik samen met mijn crew had opgebouwd. Toen de performers er ook waren, werd het Echt hard werken. Het was zo'n mooie ervaring om samen met hen te werken en het vertrouwen te winnen. 
Ik ben zo ontzettend trots op iedereen die heeft bijgedragen aan het realiseren van de film, 'need'. Iedereen had zijn eigen reden om betrokken te zijn in het process, dit motiveerde me nog meer om deze film te maken.
Ik ben iedereen eeuwig dankbaar voor hun bijdrage aan de film en ik kan niet wachten om de wereld te laten zien wat we hebben gemaakt!''

CREW:
Inge den Adel, Sterre Hurkens, Freek Zonderland, Tjeerd Melchers, Sean Vogel, Rachel Sophie Verouden, Lorenz Baeckmann, Klara Lepach, Cerian Mason, Lisette Oostveen, Sharmila Vooren, Elsa Groener, Siebren Hodes, Nick Vigue, Maaike Spits, Heleen Kosse, Julia Gat, Pauline Mast, Madelon van Vreedendaal, Marleen Meijer, Leonie van Egmond, Geerten Stumpel, Veronique Post, Martijn Gorree, Tim Benschop, Yannick de Groot, Mariella Martin, Aska Wahle, Merrel Thönissen, Jan Kees Dibbets, Aengus Havinga, Charlotte Dommershausen
UPDATE 13 aug 2021: oPEN CALL
"We’re in the middle of casting for ‘need’ and we are meeting so many beautiful people. All with different backgrounds, experiences and stories."
Op dit moment zijn wij druk aan het werk aan de pre-productie van Need
Wij zijn nog op zoek naar interessante gezichten die kunnen performen, figureren of kunnen acteren. (met voorkeur POC & queer) 
Ben jij geïnteresseerd? Of ben je nieuwsgierig en wil je graag meer informatie? Stuur ons een mailtje: info.needthefilm@gmail.com en we vertellen je er alles over! 
"One thing that connects all of them is their motivation to join the film; to show a different narrative, create something that they would have wanted to see while they were growing up and exploring their own sexuality." 
Update 29 april 2021: Jonnah at Pakhuis de Zwijger
UPDATE 13 aug 2021: Fund us
Het belangrijkste doel voor het budget is het eerlijk uitbetalen van de cast.
De performers stellen zich kwetsbaar op en ik vind het erg belangrijk om hier professioneel mee om te gaan. De crew die bij het project betrokken is zet zich op vrijwillige basis in, vanuit een gedeelde behoefte aan deze film.  Het budget gaat dan ook verder naar de onkosten die gemaakt worden. Denk daarbij aan het huren van camera’s , lenzen, locaties, licht, geluid en vervoer.
Zou jij ons willen helpen om deze arthouse film werkelijkheid te maken en de beeldvorming rondom intieme thema’s te verbreden? Via onze Go Fund Me pagina kun je een (klein) bedrag doneren. Heb je een ander voorstel om de realisatie van deze film te ondersteunen? Neem dan gerust contact op via het contactformulier.
UPDATE 14 april 2021: Vice interview
"Mijn film draait niet alleen om de seks en penetratie, maar het gaat over intimiteit en verlangen, de huidhonger die wij – en specifieker mijn generatie– ervaren. "
"Porna is vooral bedoeld om op te winden, en voor mijn gevoel ligt de focus daarbij nog erg vaak op penetratie."
 
Lees hier het hele interview met Jonnah!