"We hebben behoefte om elkaar weer te omhelzen,                           elkaar te knuffelen en te kussen.                                                          Een hand op iemands huid te leggen. Elkaar te ontdekken.
Alleen dat kan niet."
Het verhaal, 
We volgen de ervaringen van Aida, een mooie vrouw van in de twintig. Ze lijkt te weten wat ze wil en oogt zelfverzekerd, maar we komen er al snel achter dat ze van binnen het tegenovergestelde ervaart.​​​​​​​
De wereld waar we mee kennismaken is gecreëerd vanuit de tijd waarin wij nu leven: geïsoleerd en in sociale bubbels. Aida wordt geïntroduceerd in verschillende ruimtes, elk met een eigen sfeer en betekenis.​​​​​​​
Aida is door grote nieuwsgierigheid aangetrokken tot deze plek.
In de ruimtes komt zij in contact met een grote diversiteit aan mensen, met verschillende behoeftes. Ze komen duidelijk vaker in deze ruimtes en geven zich over aan hun pure verlangens. Ze lijken ontspannen en vinden verbinding door zichzelf te zijn en hun verlangens uit te spreken. Maar niemand handelt zonder consent van de ander. Samen praten, voelen en luisteren ze naar elkaar.
Gaandeweg leert Aida, door te observeren, dicht bij zichzelf te blijven en open te staan voor iedereen, dat een gevoel van veiligheid kan leiden tot betekenisvolle intimiteit.
Publicaties,
29.04 need – short film @ Pleasure Society
24.04 need – short film @ NPO Radio 2
16.04 need – short film @ Linda.Meiden
14.04 need – short film @ VICE